СУЗЕ РАДОСНИЦЕ У ПОРОДИЦИ МИХАЈЛОВИЋ: Синиша постаје деда, ћерка Вирџинија и њен дечко фудбалер чекају прво дете (ВИДЕО)

Новости онлине

12. 05. 2021. у 13:23

ЛЕПЕ вести за Синишу Михајловића. Наиме, тренер Болоње ће ускоро постати деда, пошто је његова ћерка Вирџинија трудна, па нема сумње да ће донети славље и радост у целој породици.

СУЗЕ РАДОСНИЦЕ У ПОРОДИЦИ МИХАЈЛОВИЋ: Синиша постаје деда, ћерка Вирџинија и њен дечко фудбалер чекају прво дете (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Његова млађа ћерка Вирџинија на друштвеним мрежама објавила је да је трудна.

Она је свом дечку Алесандру Воглиаћију на симпатичан начин саопштила да ће постати отац. Фудбалер је био у потпуном шоку, али и њен отац Синиша!

"Желимо нешто да вам откријемо! Док вец́ по ко зна који пут пишем ове речи о овом видео снимку, обузела ме језа, најчаробнији дрхтаји које сам икада осетила на својој кожи. Јер се и даље борим да верујем у то. Јер још увек нисам сасвим схватила да је највец́и сан који смо сањали, од првог заједничког дана, сада стварност. Али увек сам знала да би то био ти, љубави моја - отац моје деце. Желели смо те свом душом и не могу ни да опишем колику радост осец́амо говорец́и ти данас да ц́емо постати мама и тата. Тако си малена у мени, али си тако велика у нашим срцима", написала је Вирџинија у опису снимка и открила да чекају девојчицу.

Подсетимо, Синиша је у дугом и срећном браку са Аријаном, која је својевремено открила како ју је популарни Миха освојио и чега се све одрекла да би била са њим.

–  Одабрала сам породицу и рекла бих да сам добро изабрала. Синиша ме освојио својом слаткоћом. Тачно је да је дошао на вечеру и замолио мог оца за дозволу да ме запроси – рекла је Аријана једном приликом. 

Из њиховог брака настала је и велика породица, па тако данас имају две ћерке, Викторију и Вирџинију, као и три сина, Душана, Мирослава и Николаса. 

Сад је очигледно време за проширење породице, пошто је Вирџинија у благословеном стању, а нема сумње да доноси радост целој породици, нарочито Михајловићу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)