САРАДЊА БЕОГРАДСКИХ И ТОРИНСКИХ ЦРНО-БЕЛИХ: Јувентус нуди шесторицу играча Партизану

В. Н.

11. 05. 2021. у 21:00

ДО сад су делили само боје, а убудуће ће можда и играче. Партизан и Јувентус су договорили сарадњу за будућност после посете Хумској главног балканског скаута торинских црно-белих, који је одушевљен начином рада свог београдског парњака по клупским бојама.

САРАДЊА БЕОГРАДСКИХ И ТОРИНСКИХ ЦРНО-БЕЛИХ: Јувентус нуди шесторицу играча Партизану

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Зато су Партизану понуђена чак шесторица момака који играју за млади тим "старе даме" у Примавери.

Снимци и биографије наведених потенцијала су прослеђени стручном штабу вицешампиона Србије и остаје да се види да ли ће неко од њих задовољити високо постављене критеријуме.

Поменути скаут је био посебно одушевљен оним што је видео у утакмицама млађих селекција, као и условима у тренинг центру из којег су последњих година изашли Филип Стевановић, Страхиња Павловић, претходно и Никола Миленковић и Душан Влаховић, који блистају управо у Серији А. Такође, пример Умара Садика који блиста у дресу Алмерије у шпанској Сегунди је, такође, добар пример како се ради са талентима у Хумској

Најављена сарадње ће, засад, остати на овом нивоу, пошто у Партизану не планирају да продају играче који још нису забележили сениорске минуте у првом тиму, али је договорено да се у будућности контакти два клуба интензивирају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)