УЕФА УЗИМА СТВАР У СВОЈЕ РУКЕ: Драконска казна очекује српски фудбал и клубове

Novosti online

10. 05. 2021. у 11:12 >> 14:03

СРПСКИ фудбал тоне све дубље а нико од наших фудбалских посленика ништа не предузима да се томе стане на пут. Зато је акцију недавно најавио председник Александар Вучић, а огласила се и УЕФА која је до сада само упозоравала, а изгледа да ће сада преузети ствар у своје руке и урадити оно што је одавно требало да уради ФСС - да жестоко казни изгреднике!

УЕФА УЗИМА СТВАР У СВОЈЕ РУКЕ: Драконска казна очекује српски фудбал и клубове

ФОТО: Новости

Како ексклузивно сазнаје Српски телеграф из добро обавештених извора, УЕФА разматра суспензију од две до три године учешћа у континенталним куповима.

Казну би најтеже поднели Црвена звезда и Партизан, будући да би остали без играња мечева у Европи, а управо од милиона зарађених широм Старог континента добрано им зависе финансије.

Наши клубови и претходних година нису били миљеници Европске куће фудбала, а познато је да је праг толеранције у Ниону веома низак када су у питању намештаљке. Присутно је и незадовољство јавности због нечасних радњи, које су све учесталије, а реаговао је и председник државе Александар Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (10)

Solo

10.05.2021. 11:38

Vreme je doslo da nas izbace iz UEFE zbog namestanja utakmica u domacem a mozda i inostranim mecevima. Preprodajom mladih igraca agenti se utrkuju ko ce vise da zaradi a klubovi manje vise nista nedobijaju od toga. Igrac se gradi godinama mentalno i fizicki i na kraju jedini koji je u dobitku su agenti prevaranti. Mi bi trebalo da donesemo zakon u Sportu i zabranimo svim sportistima u bilo kojoj grani da igraju u inostranstvu do 28 god. i zavrsena prica. Tek onda ce mo da imamo jake klubove i jaku reprezentaciju sa talentima koji ostaju kod nas a ne po celoj Evropi. Ime se gradi godinama a ne po sezoni.

Miki

10.05.2021. 12:36

@Solo - Odavno bi to država uradila da može. Limit za odlazak u inostranstvo ne može se uvoditi ni za koga pa ni za sportiste. Što se tiče halabuke oko nameštanja rezultata, to prvenstveno guraju oni koji nisu uspeli da dosegnu željeni rezultat i verujem da to praktično ne postoji u Superligi.