ВУЧЕЛИЋ О АСАНУ: Цела та прича је чиста превара, тренутно присутан "стампедо" против Партизана

М. БЛАЖИЋ

06. 05. 2021. у 21:02

ОТИШАО је Такума Асано из Партизана пре шест дана, а контроверзе у овом случају и даље не престају и сигурно ће још дуго привлачити пажњу овдашње фудбалске јавности. Председник Партизана Милорад Вучелић тврди да је клуб из Хумске максимално изигран у овој ситуацији и да Јапанац неће успети у остварењу својих намера.

ВУЧЕЛИЋ О АСАНУ: Цела та прича је чиста превара, тренутно присутан стампедо против Партизана

Фото: Н.Параушић

- Цела та прича са Асаном је чиста превара! Претпостављам да се ради о договору Јапанца са неким клубом који жели да га ангажује, а по свему је потпуно јасно да он није имао ниједан основ ни по нашим, ни по законима УЕФА, да уради то што је урадио. У свему овоме је по слову уговора надлежан и наш суд - категоричан је Вучелић.

РЕГУЛАРНОСТ ОДМАХ

БОРБА против фудбалске мафије, коју је најавио председник Александар Вучић је нешто за шта у Хумској дижу обе руке.

- Партизан даје апсолутну подршку тој борби, желимо регуларан фудбал у Србији. И то је нешто што мора да се деси и на крају овог првенства, и следеће и у свакој наредној сезони - јасан је Вучелић.

Једна од теза везана је за одбијање Асана да пређе у редове клуба из Уједињених Арапских Емирата.

- Није постојала ниједна конкретна понуда из Емирата, било је само интересовања. Пре ће бити да је посреди "ковид плата" умањена за педесет одсто, с краја прошле сезоне, на шта он није пристао. Када је у питању кашњење, не постоји ниједан правни основ, а и да је постојало тако нешто он је морао да пошаље упозорење клубу 15 дана раније, што није учинио. Дешава се и у Интеру да плате дуго касне, па је тај клуб освојио титулу у Италији. Очигледно је тренутно присутан неки својеврсни "стампедо" против Партизана - закључио је први човек црно-белих.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)