МОЗЗАРТ УКЉУЧИО РОНАЛДА У БОРБУ ЗА ГАВРИЛОВ ЖИВОТ! Славни фудбалер послао дрес Јувентуса који је одмах стављен на лицитацију на Лимунду.

Promo

06. 05. 2021. у 14:00

КОМПАНИЈА која је купила његову траку изнела почетну цену од милион динара

МОЗЗАРТ УКЉУЧИО РОНАЛДА У БОРБУ ЗА ГАВРИЛОВ ЖИВОТ! Славни фудбалер послао дрес Јувентуса који је одмах стављен на лицитацију на Лимунду.

ФОТО: Промо

Од Кристијана за Гаврила! За његову победу! После хуманитарне лицитације на којој је Моззарт купио Роналдову капитенску траку, Португалац је решио да пошаље свој потписан дрес Јувентуса са поруком „пара Гаврило“! Злата вредни црно-бели дрес стигао је у Моззартово седиште право из Торина, а ова компанија наставља низ аукција које се у последње време организују у циљу прикупљања средстава за најскупљи лек на свету. И овај комад опреме највеће фудбалске звезде данашњице постављен је на Лимунду, са почетном ценом од милион динара!

Гаврило Ђурђевић има осам месеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лечење. Моззарт је захваљујући фудбалским менаџерима из агенције ЛИАН Спортс Николи Дамјанцу и Фаљију Рамаданију успео да дође до Роналда и позове га да се прикључи акцијама.

Капитен европских шампиона чуо је да је случај „трака“ имао хуманитарни одјек и да је тада у фонд отишло 64.000 евра. Било му је драго да је од тог целог догађаја на крају испало нешто веома лепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Пара Гаврило! Пела виториа де Гаврило!

Кристијано је у револту бацио своје капитенско обележје после поништеног гола на мечу Србија – Португал, али се нико неће сећати резултата 2:2, ни уклизавања Митровића, ни беса Роналда. Памтиће се само она ударна прича из светских медија - да је један ватрогасац узео траку и искористио је за помоћ осмомесечној беби. Ђорђе Вукићевић је са организацијом „Заједно за живот“ Јована Симића дигао целу Србију на ноге са том аукцијом, а Моззарт се није зауставио на куповини траке и донацији од 7,5 милиона динара.

Главни циљ је био да се пробуди друштвено-одговорна свест и код других појединаца, фирми, организација, а лицитације су се наставиле – Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, његов презимењак Александар такође дрес Србије…

Овај Роналдов није са грбом Португала, него Јувентуса, али асоцира на оно што је Гаврилу неопходно у овом тренутку - тимска игра на хуманост! У њој се неће памтити индивидуални потези, али је Кристијанова асистенција за сваку похвалу.

У Моззарту се надају да ће и ова лицитација имати много одјека, а на које још начине можете помо

и Гаврилу прочитајте ОВДЕ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)