РАТ САОПШТЕЊИМА ЗБОГ СЕРИЈЕ! Лазар Ристовски разбеснео Звездаше, славни глумац одговара: "Неће им пасти круна с главе"

Novosti online

06. 05. 2021. у 11:02

ПОСЛЕДЊА епизоде спортско-хумористичке серије Дрим тим изазвала је доста буре и прави мали "рат саопштењима".

РАТ САОПШТЕЊИМА ЗБОГ СЕРИЈЕ! Лазар Ристовски разбеснео Звездаше, славни глумац одговара: Неће им пасти круна с главе

Фото В. Данилов

Серија која се емитовала радним данима на јавном сервису изазвала је прво оштар протест са стадиона "Рајко Митић", а затим и реакцију творца серије Лазара Ристовског.

Како преноси Телеграф, као разлог наводи се контроверзна 14. епизода у којој је Црвена звезда савладала своју филијалу Графичарса 7:0, чиме је освојила титулу националног шампиона Србије. 

Поједини кадрови су чак и снимани на нашем највећем стадиону, али се они нимало нису допали челним људима нашег актуелног првака, који су реаговали протестним писмом у коме се жестоко критикује овакво представљање актуелног шампиона Србије. 

Недуго затим се огласио и глумац, продуцент и редитељ Лазар Ристовски, који је такође и главни глумац у серији.

- Поштовани, да ми је неко некада рекао да ћу морати једном великом клубу какав је ваш да објашњавам шта је комедија на филму, не бих веровао. Ипак, са пуним поштовањем тако великог клуба, гиганта у српским оквирима и шире, дужан сам у име уметности и уметничке слободе, кажем да нисте у праву и да нисте схватили поруке наше серије и наших ликова, који су имали за циљ да насмеју публику у овим суморним временима, да суморну свакидашњицу у којој је народ у карантину више од годину дана, учинимо макар мало лакшом, па било то на уштрб и неких поједниаца и институција каква је велика Звезда.

Звезди неће сигурно пасти круна са главе, што смо се мало насмејали и на њен рачун, као и на рачун Партизана, а највише на свој рачун, правећи од себе и комичне будале, како би излечили душу гледалаца, који су, што се може видети по томе што је серија изазвала буру одушевљења, очигледно прихватили све онако како и треба; са хумором, који је Србију и српски народ и у најтежим временима лечио и гурао да истраје када је најтеже.

Искрено нам је жао што сте тако оштро реаговали на нашу серију овим протесним писмом.

Осећамо потребу да вам се искрено у име Зиллион филма, као и у име свих аутора, глумаца и филмских радника, који су учествовали у прављењу ове серије, искрено извинимо, верујући да нисте изгубили смисао за хумор, и да ћете нам опростити, ако смо погрешили - стоји у писму славног глумца и једног од аутора поменуте серије Лазара Ристовског. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)