"ДОВЕЛИ СТЕ НАЈГОРЕГ ОД НАЈГОРИХ" Да ли је Мурињо заслужио ове речи од легенде римског клуба и свог некадашњег великог фана?

Novosti online

06. 05. 2021. у 08:51

НИСУ сви срећни доласком Жозеа Муриња на клупу Роме.

ДОВЕЛИ СТЕ НАЈГОРЕГ ОД НАЈГОРИХ Да ли је Мурињо заслужио ове речи од легенде римског клуба и свог некадашњег великог фана?

фото: ЕПА

Некадашњи фудбалер градског ривала Лација, Паоло ди КАнио, осуо је дрвље и камење по Португалцу и у свом стилу поручио Роми: "Довели сте најгорег од најгорих"!

- Разумем да вам је било потребно велико име, али то је као да сте довели играча који је готов. Мурињо је само хтео посао са новцем, добио је трећи отказ у четири године, био је избачен где год је био због његовог карактера, а и пре тога је то било све у чему је добар - то што је имао карактер - наставио је

Ди Канио је потом наставио своју паљбу по Мурињу.

- Он чак више не игра ни фудбал, он игра анти-фудбал. Можда ћете уживати у његовим конференцијама за медије, али да вам кажем - да реконструишете тим, он је најгори којег сте могли да доведете. И то кажем као неко ко је до пре седам година био већи фан Муриња него чак и Пепа Гвардиоле - закључио је контроверзни Ди Канио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)