ЛАЛАТОВИЋ СВЕ ОТКРИО: Два играча ме молила да их не уводим у игру, страх их је да не остану на улици (ВИДЕО)

Novosti online

05. 05. 2021. у 21:12

ФУДБАЛЕРИ Војводине одиграли су нерешено (0:0) против Радничког из Ниша на "Карађорђу", а поново је било занимљиво на конференцији Ненада Лалтовића после утакмице 35. кола Суперлиге Србије.

ЛАЛАТОВИЋ СВЕ ОТКРИО: Два играча ме молила да их не уводим у игру, страх их је да не остану на улици (ВИДЕО)

Foto: Fk Vojvodina

- Желели смо победу и нападали смо свих 90 минута. Показали смо да Војводина гледа само своје двориште, не гледамо ко се бори за опстанак, ко се не бори, ми играмо поштено и то смо показали и данас. Лопта није хтела да уђе у гол, али јако сам задовољан - рекао је Лалатовић.

Потом се дотакао и младих играча за које сматра да су будућност клуба из Новог Сада.

- Драго ми је што су играчи којима сам данас дао шансу ту шансу у потпуности искористили. Ту морам да похвалим малог Милетића, који је показао да је будућност клуба и то је дете које је дошло из Црвене звезде. Он је играч на којег Војводина у будућности озбиљно мора да рачуна. Будућност Војводине су Зукић и Топић који већ играју стандардно. Деветак, Милетић, Тороман... То су играчи на које ће Војводина озбиљно рачунати са новим тренером од лета, који буде дошао овде.

За крај је истакао да су му два играча пришла и рекла да не желе да играју због страха.

- Два играча су ми данас пришла... Ја њих разумем. Кажу 'шефе, ако није проблем да данас не улазимо у игру, имамо неке понуде, али ми нисмо продужили уговор с Војводином и ако се повредимо...' Ја сам већ рекао, страх их је да се не повреде, јер онда они остају на улици. Каже 'ако се повредимо, а нисмо потписали, ми смо на улици шефе, нас нико неће хтети, ми пара немамо'. Рекао сам 'момци, апсолутно вас подржавам, у праву сте, ми смо обезбедили Европу.' Показали смо свима да смо за пример, да смо играли меч само због себе. Борили смо се као да се ми боримо за опстанак - закључио је Лалатовић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)