СЛАТКА МАЛА ИЗВРНУТА СУПЕРЛИГО, ДНО ТИ НА ВРХУ СТОЈИ! Игор Бонџулић: “Како то да побеђују сви који се боре за опстанак?”

Novosti online

05. 05. 2021. у 10:57

СВАКО коло фудбалског првенства Србије, такозване "Супер" лиге доноси по неколико дербија зачеља, утакмица у којима се састају екипе из борбе за опстанак. То не чуди када се зна да три кола пре краја сам опет првопласираних екипа не стрепи за опстанак и то у лиги од 20 чланова?!

СЛАТКА МАЛА ИЗВРНУТА СУПЕРЛИГО, ДНО ТИ НА ВРХУ СТОЈИ! Игор Бонџулић: “Како то да побеђују сви који се боре за опстанак?”

Фото: ФК Јавор

Један од тих мечева био је и дуел ЈАвора и Пролетера, а тренер Ивањичана Игор Бонџулић био је незадовољан после ремија с екипом из Новог Сада (1:1).

– Симптоматично је да од екипа које се боре за останак, само ми можемо да играмо нерешено. Сви други побеђују, играју лепршаво, лако долазе до победа, нема нерешених резултата и зато се тражи оволики број бодова за опстанак. Још девет бодова је у игри и све је отворено за нас. Морамо да идемо на победе, један бод у овој лиги не значи ништа – поручио је Бонџулић.

инач, дан пре одигравања ове утакмице, преко Твитра се огласио Мирко Поледица, председник Синдиката професионалних фудбалера, који је упозорио да је тај меч под лупом УЕФА и да су га испратила три емисара Европске куће фудбала.

Суперлигу већ недељама бије глас о гомили намештених утакмица, па ће истражни органи свакако имати пуно посла у финишу ове бурне сезоне, што је потврдио и председник Србије Александар Вучић током гостовања на ТВ Пинк где је најавио и хапшења одговорних што нам се смеје цео свет.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)