АРГЕНТИНЦИ ОТКРИЛИ МЕСИЈЕВ ПЛАН: Нема више дилеме, све је познато, Лапорта направио савршену комбинацију

Новости онлине

04. 05. 2021. у 18:16

АРГЕНТИНЦИ су сазнали следећи потез славног земљака. Лео Меси неће ићи нигде, остаје на Ноу Кампу, јавља ЕСПН из земље “гаучоса”.

АРГЕНТИНЦИ ОТКРИЛИ МЕСИЈЕВ ПЛАН: Нема више дилеме, све је познато, Лапорта направио савршену комбинацију

Фото: АП

Нови уговор Аргентинца и шпанског клуба трајаће две сезоне, тако да заинтересовани клубови као што су Манчестер сити, ПСЖ или Интер могу о њему да размишљају тек као о 35-годишњем фудбалеру. Коме ће тада бити занимљив, тешко је претпоставити, али је извесно да би крај уговора могао да дочека у друштву великог пријатеља Бразилца Нејмара, јер исти извор наводи да ће председник Ђоан Лапорта искористити Месијеве добре односе са асом ПСЖ како би овог приволео да се врати у Барселону.

Овакав расплет није у складу са предвиђањима француских “инсајдера”, који најављују да је Нејмар дао пристанак на продужење сарадње са Парижанима на још четири године и да се потписивање уговора очекује за који дан.

Ако и остане без Бразилца, Барса ће вероватно рачунати на то да у својим редовима има Мемфиса Депаја, будући да су шпански медији данас известили како Холанђанин већ тражи кућу у околини града у којој ће живети наредне четири године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)