ЛЕП ГЕСТ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звездаши се дружили са малишанима из Звечанске на Велики петак

Novosti online

30. 04. 2021. у 15:53

ЦРВЕНА звезда је у сарадњи са Центром за заштиту одојчади, деце и омладине Београд са седиштем у Звечанској улици организовала дружење са децом из ове установе.

ЛЕП ГЕСТ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звездаши се дружили са малишанима из Звечанске на Велики петак

ФОТО: ФК Црвена звезда

Догађају је присуствовало педесет малишана који су имали прилику да упознају првотимце Милана Борјана, Александра Катаија, Славољуба Срнића, Марка Гобељића, Марка Ћопића, као и бившег играча Бошка Ђуровског.

На овај начин клуб је  наставио успешну сарадњу са институцијом у Звечанској улици. 

- Деца су на Велики петак имала прилику да фарбају јаја и да уживају у игри са лоптом са фудбалерима црвено-белих. Црвена звезда је још једном показала да је друштвено-одговоран колектив и да је њен значај много већи од фудбалске и спортске делатности, стоји на сајту Црвене звезде .

Капитен црвено-белих Милан Борјан нагласио је да му је част и привилегија да учествује у оваквим акцијама са децом.

-Драго ми је што смо данас дошли да се дружимо малишанима из Звечанске. Увек треба помагати и излазити у сусрет, поготово кад су деца у питању. Поносан сам и част ми је што ме толико деце воли. Ја им враћам учинком на терену и нека наставе да подржавају Црвену звезду. Много пута сам о томе причао. То је велика част и привилегија. Не постоји лепши осећај него истрчати на пуну Маракану и подићи пехар пред навијачима као капитен. Надам се да ћу то радити још много година - истакао је момак рођен у Книну.

Славољуб Срнић се са задовољством одазвао овом догађају.

- Морам да похвалим ову акцију.  Свим симпатизерима Звезде и нама који смо у клубу познатијих људи је ово обавеза. Лепо сам се снашао у фарбању јаја. Синоћ смо освојили титулу, честитам клубу, као и свим звездашима. Међутим, увек се трудим да нађем времена за овакве акције. Ово су најлепше ствари које није тешко испоштовати и врло радо се појављујем када ме клуб позове – рекао је наш Шапчанин.

Александар Катаи је објаснио због чега су значајна оваква дружења.

- Увек је лепо да се организују овакве ствари. Драго ми је што су дошли да буду са нама. Треба све више играча да дође, да се одазива на сваку акцију без обзира на околности. Нормално, сви желимо да будемо са својим породицама, али треба да налазимо времена за овакве ствари и да их што више буде у будућности – закључио је Катаи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)