РОНАЛДО У ПРОБЛЕМУ! Америчка учитељица тражи од Португалца 60 милиона долара због силовања, претрпљеног бола и будуће патње (ФОТО)

Novosti online

29. 04. 2021. у 09:18

БИВША манекенка, а сада учитељица, Кетрин Мајорга, тражи 60 милиона евра од Кристијана Роналда због тога што је, како тврди, била неурачунљива кад је пристала на вансудско поравнање са звездом светског фудбала?!

РОНАЛДО У ПРОБЛЕМУ! Америчка учитељица тражи од Португалца 60 милиона долара због силовања, претрпљеног бола и будуће патње (ФОТО)

ФОТО: ЕПА

Мајорга је 2010. године узела 350 хиљада евра од Роналда на име вансусдког поравнања после оптужби да ју је Португалац силовао у хотелској соби у Лас Вегасу 2009. године.

Сада тврди да је била неурачунљива када је ту одлуку донела и тражи додатних 60 милиона - 20 за претрпљени бол и душевну патњу, 20 за будући бол и душевну патњу и исто толико за судске и друге трошкове!

Бивша манекенка тврди да је својевољно пристала да оде у собу код Португалца, али да није желела односе, међутим према њеној причи то није спречило Роналда да је сексуално искористи.

Португалац је више пута демантовао да је било насилног секса са Мајоргом.

- Чврсто поричем оптужбе које су изнете против мене. Силовање је одвратан злочин који се противи свему што јесам и у шта верујем - рекао је Роналдо.

Тужилаштво није покренуло поступак јер је утврдило да "тврдње госпођице Мајорга не могу бити доказане без основане сумње" па је она морала да покрене цивилну парницу.

Укупна сума коју Мајорга захтева од Роналда отприлике одговара његовој двогодишњој плати у Јувентусу.

Заједничке фотографије Роналда и Мајорге можете да видите ОВДЕ.

Огласила се и Роналдова мама поводом инцидента:

- Зашто је ишла с њим у собу, да играју карте? - запитала се доња Долорес.

Novosti

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)