ЛАЛАТОВИЋ ОПТУЖУЈЕ СВОЈЕ: "Из Војводине су наручили моје искључење" (ВИДЕО)

Novosti online

28. 04. 2021. у 13:29

НЕНАД Лалатовић наставља да води неке своје битке у жељи да промени ствари у српском фудбалу.

ЛАЛАТОВИЋ ОПТУЖУЈЕ СВОЈЕ: Из Војводине су наручили моје искључење (ВИДЕО)

ФОТО: АП

Дан пред утакмицу са Црвеном звездом, шеф стручног штаба Војводине одржао је конференцију за новинаре на којој се говорило о свему више него о утакмици 34. кола Супер лиге.

Лалатовић је изнео тешке оптужбе на рачун функционера клуба Драгомира Тановића, који је наводно пред утакмицу са Златибором ушао у свлачионицу судија и затражио да искључе тренера Војводине. 

-Многи се питају зашто сам седео против Металца и нисам устајао. Разлог за то је, морам да кажем, преседан у српском фудбалу. Господин Тановић, бивши судија који ради у клубу је пред утакмицу са Златибором био код судија и тражио од њих да ја будем искључен. То је нешто што ја нисам хтео да прећутим. Обратио сам се људима из клуба, рекао господину Косановићу који је проверио ту информацију и исту је потврдио. Мислим да ниједан тренер Војводине није то доживео, а ја мислим да ја то нисам заслужио. Још су то људи који раде у клубу… Није сад ту ни највећи проблем Тановић, који је јавно пљувао о својим колегама и показао им какав је пријатељ, тако да те судије немају разлог да га штите. Волео бих да јавно изађу и кажу шта је то тачно тражио од њих - рекао је Лалатовић, па додао:

– Ову информацију, као што сам рекао, може да потврди и спортски директор Косановић. Није њему лако, не зна на чију ће страну – да ли моју или њихову. Он нити смрди нити мирише и он ми врда као риба у мору, онако мало већа. Мене занима ко стоји иза Тановића, ко је то наручио. Који се сценарио мени спремао, колико би ме казнили – рекао је Лалатовић.

Познати тренер истиче да не жели да улази у расправе и проблеме са судијама због наставка каријере.

– Зашто бих ја себе доводио у ту ситуацију да ја скачем против Металца, утакмицу коју ни не желим да коментаришем. Ту утакмицу је водио Жарко Лазетић, а сви знају да сам са његовим братом Николом у лошим односима. На основу чега је он у ФСС директор млађих категорија? Које су референце да он тамо уопште и буде директор? Ко њега награђује и зашто? Све ми је то било сумњиво и онда сам себи рекао: ‘Ненаде, теби се нешто спрема!’. Волео бих да се све ово испита. Замислите, ја будем искључен, судије падну под Тановићев утицај и кажу да сам их опсовао. Покрене се дисциплински поступак против мене и након тога будем суспендован на шест месеци или више. Могао бих да се правдам, нико ми не би веровао, јер је очигледно направљен неки план против мене. Видим да сметам овде, али немојте да ми уништите каријеру – рекао је Лалатовић.

Ненад истиче да су односи са управом у веома лошем стању. Разочаран је што млади играчи морају да бране клуб, а управа не реагује.

– Ево рецимо, Зукић је причао у новинама о спорној ситуацији против Металца.Не мора то он да прича, треба господин Самарџић, али он то не жели. Председник клуба! Мора неко да стане у заштиту ових момака. Њима на полувремену буду пуне очи суза. Вичу, бацају флашице, хаос у свлачионици. Кажу да управа само седи, не занимамо их – закључио  је Лалатовић.

(хотспорт)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)