МАРАДОНИНИМ УБИЦАМА 25 ГОДИНА? Нови шокантни детаљи о смрти славног фудбалера

Novosti online

28. 04. 2021. у 12:20

МАРАДОНА је изгубио живот због занемаривања и недекватног лечења и неко ће због тог морати да одговара пред законом!

МАРАДОНИНИМ УБИЦАМА 25 ГОДИНА? Нови шокантни детаљи о смрти славног фудбалера

Фото: Инстаграм

Леополдо Луке и Августина Косачо који су били одговорни за лечење најбољег фудбалера света свих времена, све је извесније, биће ускоро на оптуженичкој клупи.

Угледни аргентински ТВ канал и веб портал Тодо Нотисијас имао је увид у списе који су издали судски лекари и који у још тежи положај стављају Лукеа и Косачо. Њих двоје могли би, у светлу нових доказа, да одговарају за убиство из нехата за шта им по аргентинским законима прети измђу осам и 25 година затвора.

Аргентинска Влада је била иницијатор доданог вештачења Марадонине смрти која је наступила у новембру прошле године, а извештај каже да је "Ел Пибе" умро од срца и хроничних проблема које је имао са бубрезима и јетром.

Међутим, "на душу" доктора који су лечили Марадону (Луке и Агустина) ставља се занемаривање пацијента у процесу опоравка и његе - што је додатно утицало на нагло здравствено погоршање и смрт.

Maradonina vila nije bila dovoljno pripremljena za njegov oporavak posle operacije glave i zbog neadekvatnih provera i kontrola lekara niko nije shvatio da njegovo srce ne radi kako bi trebalo.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)