ФК СЛОГА НЕКА ИСПИТАЈУ АРБИТРЕ: "Имамо поверење у надлежне институције"

Г. Ћ.

21. 04. 2021. у 21:38

У ТАБОРУ Слоге из Краљева потпуно мирно чекују истрагу Дисциплинских органа Фудбалског савеза Србије поводом спорног меча против крушевачког Трајала (0:0), одиграног 8. априла на Градском стдиону у граду на Ибру.

ФК СЛОГА НЕКА ИСПИТАЈУ АРБИТРЕ: Имамо поверење у надлежне институције

ФОТО: Г. Шљивић

- Све наше утакмице чисте су као суза. Стојимо на располагању надлежним органима, нека све испитају и донесу закључак. Има ко о свему томе води рачуна, па нека испитају судије пошто су биле у центру пажње - каже Александар Мијатовић, председник Слоге.

Утакмица је окончана без победника и голова, а по тврдњама малобројних гледалаца и извештача, меч је својим непрофесионалним и тенденциозним суђењем обележила судијска тројка из Крагујевца на челу са главним арбитром Павлом Илићем.

За Слогу су у првом полувремену досуђена само два прекршаја, неискоришћени једанаестерац за госте предмет је подсмеха свих који су погледали снимак, док Краљевчанима није досуђен очигледан пенал, већ је нападач добио жути картон због којег је пропустио наредну утакмицу. Број жутих картона (девет) за Слогу нико неће ни да коментарише...

- Имамо поверење у надлежне институције, знају шта и кога треба да испитају и да виде да ли је било нечега што нема везе са фудбалском игром. Слога је ван свега тога - додао је Мијатовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)