ПРЕДСЕДНИК ЛИВЕРПУЛА ПРИЗНАО ГРЕШКУ: Извињавам се свим навијачима и поштоваоцима клуба са "Енфилда"

Novosti online

21. 04. 2021. у 11:36

ЕНГЛЕСКИ великан, екипа Ливерпула баш као и преосталих пет клубова из Премијер лиге одлучило је да иступи из Суперлиге Европе.

ПРЕДСЕДНИК ЛИВЕРПУЛА ПРИЗНАО ГРЕШКУ: Извињавам се свим навијачима и поштоваоцима клуба са Енфилда

Фото: EPA-EFE/Paul Ellis/POOL

Први човек клуба са "Енфилда" Џон Хенри се извинио навијачима и истакао да су они имали главни утицај на ову одлуку управе.

- Желим да се извиним свим навијачима и поштоваоцима Ливерпула за узнемирење које сам изазвао у послењих 48 сати. То се подразумева, али важно је и да се каже – овај пројекат никада није ни требало да остане на снази без подршке навијача. Нико у Енглеској није мислио другачије. Током ових 48 сати јасно сте нам рекли да подршке неће бити и да пројекат неће опстати. Чули смо вас, ја сам вас чуо.

Желим да се извиним Јиргену, Билију, играчима, свима који раде у клубу веома напорно како би наши навијачи били поносни на клуб. Нико од њих нема никакву одговорност за ово узнемирење. Њима је било најтеже и то није фер и то ме највише боли. Они воле овај клуб и раде на томе да ви будете поносни свакога дана. Знам, да цео Ливерпул тим има знање и жељу да својим радом поврати поверење навијача и помогне нам да напредујемо.

Пре више од десет година када смо се упустили у изазове које доноси фудбал, сањали смо исте снове, радили смо напорно да унапредимо ваш клуб, наш посао није завршен. Надам се да разумете да чак и када направимо грешке само желимо да радимо у најбољем интересу вашег клуба. Изневерио сам вас и због тога ми је веома жао. Само сам ја одговоран за непотребну негативну енергију која се сакупила у претходним данима, то је нешто што никада нећу заборавити. То показује снагу навијача.

Ако је нешто показала ова окрутна пандемија то је колико су важни навијачи за наш спорт, за сваки спорт. Показала нам је то на сваком празном стадиону. Ова година била је изузетно тешка за све нас, не постоји нико ко није погођен. Важно је да останемо посвећени ономе што смо видели од свих вас, глобално и локално, из ваших гестова доброте.

Обећавам вам, урадићу све што могу да ојачамо нашу везу. Хвала вам што сте ме саслушали - поручио је у свом обраћању Хенри.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)