КАСНО СТЕ СЕ СЕТИЛИ: Навијачи Барселоне гласају за Суперлигу...

Novosti online

20. 04. 2021. у 22:22

ФУДБАЛСКИ раскол који је покренут 18. априла оснивањем Европске Суперлиге од стране 12 моћних клубова изгледа да ће да се уруши већ после два дана!

КАСНО СТЕ СЕ СЕТИЛИ: Навијачи Барселоне гласају за Суперлигу...

ФОТО: АП

Према последњим информацијама из Енглеске, које преноси ББЦ, Челси и Манчестер сити ће напустити Суперлигу, а изгледа да ни Барселона неће да је игра.

Поред шпанских, ову вест су пренели и италијански медији, па је извесно да ће и Барса “одјавити” одметнике и вратити се у загрљај УЕФА.

С тим, што сви преносе да ће о свему одлучити навијачи на гласању, а с обзиром какве су реакције навијача широм света, готово да нема сумње да ће се “исписати” из богаташке елите.

Због новонастале ситуације и врло извесног изласка Челсија, Ситија и Барселоне из Суперлиге, сазван је хитан састанак како би се преиспитали одлуке поменута три клуба и видели шта и како даље, јер сада су у озбиљном проблему да им се читава прича уруши.

Фудбалски моћници су основали ново, затворено такмичење названо Суперлига Европе са намером да имају сву концентрацију моћи у европском клупском фудбалу, а и новца. Идеју готово да нису подржали сви сем екипа оснивача, али и они полако одустају под притиском навијача.

Барселона је трећи поменути тим који би требало да одступи од новог такмичења, али и само један у низу како пишу страни медији пошто и други пријављени учесници разматрају повратак Лиги шампиона, односно УЕФА такмичењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)