СУДИЈЕ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Краљевачка Слога мирно чека истрагу дисциплинске комисије ФСС

Г.Ћ.

20. 04. 2021. у 16:44

У ТАБОРУ Слоге из Краљева потпуно мирно чекују истрагу Дисциплинских органа Фудбалског савеза Србије поводом спорног меча против крушевачког Трајала, одиграног 8. априла на Градском стсдиону у граду на Ибру.

СУДИЈЕ У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Краљевачка Слога мирно чека истрагу дисциплинске комисије ФСС

ФОТО: Г. Шљивић

- Све наше утакмице чисте су као суза. Стојимо на располагању надлежним органима, нека све испитају и донесу закључак. Има ко о свему томе води рачуна, па нека испитају судије пошто су биле у центру пажње – каже Александар Мијатовић, председник Слоге.

ФОТО: Г. Шљивић

Утакмица је окончана без победника и голова, а по тврдњама малобројних гледалаца и извештача, меч је својим непрофесионалним и тенденциозним суђењем обележила судијска тројка из Крагујевца на челу са главним арбитром Павлом Илићем.

За Слогу су у првом полувремену досуђена само два прекршаја, једанаестерац за госте предмет је подсмеха свих који су погледали снимак, док Краљевчанима није досуђен очигледан пенал, већ је нападач добио жути картон због којег је пропустио наредну утакмицу. Број жутих картона (9) за Слогу нико неће ни да коментарише...

- Имамо поверење у надлежне институције, знају шта и кога треба да испитају и да виде да ли је било нечега што нема везе са фудбалском игром. Слога је ван свега тога – додао је Мијатовић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)