НОВИ ДЕТАЉИ ПРЕБИЈАЊА СВЕШТЕНИКА: Ударали га крвнички, па су насрнули и на децу

А. Илић

20. 04. 2021. у 15:51 >> 15:57

У СУБОТУ је у Косјерићу дошло до заиста несвакидашњег инцидента након једне фудбалске утакмице, када је више особа насрнуло на голмана и свештеника Благоја Гавриловића из села Ражана и његову супругу наочиглед мале деце.

НОВИ ДЕТАЉИ ПРЕБИЈАЊА СВЕШТЕНИКА: Ударали га крвнички, па су насрнули и на децу

Фото: Рина

Тим Омладинца долази из Заблаћа у околини Чачка. Место које је познато по томе што је свету подарило мајку легендарног фудбалера Роберта Просинечког. 

Након меча навијачи Омладинца који су били у кафани на стадиону сукобили су се са свештеником Благојем Гавриловићем из села Ражана који је уједно и голман Црнокосе из Косјерића. 

Председник клуба Зоран Антонијевић дао је коментар на цео догађај у разговору за Новости. 

- Срамота је што се то догодило у Косјерићу. Нападнут је свештеник, његова супруга, деца, то је поражавајуће за спорт. Велика је срамота шта се догодило, почео је Антонијевић. 

Он додаје да је инцидент ничим изазван.  

- Он је свештеник, ниједног тренутка није никога провоцирао. Благоје је омиљен међу народом у парохији. Добро је што моји фудбалери нису били ту у том тренутку, јер би то ескалирало и догађај би био много гори. 

Председник Косјерића додаје да је Гавриловић напустио болничко лечење на своје инсистирање. 

- Он је увече ишао у дом здравља. Упутили су га на болничко лечење, он је потписао и изашао на свој ризик. Поражавајуће је све ово, највећи је проблем због његове троје деце. Син му је у фудбалском клубу, био је у Чачку на утакмици. Двоје деце, од три и седам година присуствовала су инциденту.

Да ствар буде гора, нападнута је и његова супруга. 

- Свештеникову супругу су ударили ногом у пределу стомака. Она је добро. чули смо се јутрос, али има трауме, рекао је Антонијевић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Ma šta reče

20.04.2021. 17:17

@Zivago - Tvoj problem nije što su napdnuti žena i deca! Nije ti problem što je žena udarena nogom u stomak! Tvoj problem nije što je golman napadnut! Za tebe sveštenik nije čovjek?! Šta je uopšte tvoj problem? Samo se sveštenik treba premlatiti, to je tvoj problem!