ВЛАХОВИЋ ПОСТАЈЕ МИЛИОНЕР: Фиорентина нуди право богатство српском репрезентативцу

Novosti online

15. 04. 2021. у 20:01

ПРОЦВЕТАО је Душан Влаховић у актуелној сезони, постигао 15 голова за Фиорентину у Серији А, па није ни чудо што су европски гиганти кренули да облећу око њега и распитују се за нападача рођеног у марту 2000.

ВЛАХОВИЋ ПОСТАЈЕ МИЛИОНЕР: Фиорентина нуди право богатство српском репрезентативцу

FOTO: Tanjug/AP

Али, не да се ни "виола", жели да репрезентативце Србије задржи у својим редовима како зна и уме и према писањима "Газете дело спорт", спремни су да Влаховићу понуде троструко већи уговор у односу на овај сада, по којем прима 400.000 евра.

Уколико бисер Партизанове омладинске школе прихвати ту понуду, примања би му скочила на 1.200.000 евра годишње, без голгетерских бонуса на које се изгледа намерачио. Међутим, питање је хоће ли прихватити такав догвор, нарочито ако се зна да су такмичарске амбиције Фиорентине далеко мање од оних које имају заинтересовани Милан или Борусија.

У Тоскани су поред Влаховићевог имена ставили цену од 60 милиона евра и не би им био проблем да га продају већ и овог лета, пошто је актуелни уговор на снази до 2023. и нема бојазни да би могао да оде испод жељене цене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)