ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Саша Илић и Ненад Милијаш удружили се за помоћ малом Гаврилу

Танјуг

15. 04. 2021. у 12:11

ЛЕГЕНДАРНИ капитени Партизана и Црвене звезде Саша Илић и Ненад Милијаш удружили су како би помогли малом Гаврилу Ђурђевићу, којем је потребно два и по милиона евра за лечење спиналне мишићне атрофије.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Саша Илић и Ненад Милијаш удружили се за помоћ малом Гаврилу

ФОТО: Заједно за живот

"Хуманитарна организација “Заједно за живот” је након капитенске траке Кристијана Роналда понудила на аукцију за лечење Гаврила још неколико дресова, међу којима су били дресови које су као капитени носили Ненад Милијаш и Саша Илић током играчких дана у Црвеној звезди и Партизану. Крај аукције позитивно је изненадио све када се испоставило да је дрес Саше Илића купио управо Ненад Милијаш, а дрес Ненада Милијаша купио Саша Илић", стоји у саопштењу.

На терену велики ривали, а ван терена још већи пријатељи, одлучили су да на овај начин пруже подршку малом Гаврилу и његовој породици у великој борби коју тренутно воде.

Милијаш и Илић данас су се сусрели како би разменили дресове које су купили на лицитацији за Гаврила, па је тако Милијаш поклонио Илићу његов дрес који је купио на лицитацији за Гаврила, а Илић поклонио Ненаду Милијашу дрес у којем је предводио Црвену звезду као капитен.

Према последњим информацијама које је објавила породица малог Гаврила, до сада је сакупљено милион евра за његово лечење, и потребно је још милион и по евра како би шестомесечни Гаврило добио лек Золгесма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)