ПАНТЕЛИЋ ИМАО ПОРУКУ ЗА СТАНКОВИЋА И СТАНОЈЕВИЋА: Ви треба да будете пример играчима

Novosti online

08. 04. 2021. у 13:15

МАРКО Пантелић, заменик председника Фудбалског савеза Србије и некадашњи ас Црвене звезде био је сведок победе бившег клуба. Ипак, похвалио је и игру црно-белих у првом полувремену:

ПАНТЕЛИЋ ИМАО ПОРУКУ ЗА СТАНКОВИЋА И СТАНОЈЕВИЋА: Ви треба да будете пример играчима

Фото: Н.Параушић

- Дерби права реч. Видели смо много набоја са свих страна. Знам да ову утакмицу емотивно доживљавају оба тима Станојевић и Станковић што се видело и по жутим картонима. Наравно покушавали су да мотивишу екипу и да је психолошки спреме. Целу утакмицу обојица су водила јако емотивно.

Имао је Пантелић савет за Станојевића и Станковића који су улазили у конфликт са Симовићем:

- Волео бих да то буде мало мање што се тиче судија и са једне и са друге стране јер ипак су тренери примери како да се понашају, али их разумем. Поштујем њихову страст оданост и лојалност према клубовима које воде, међутим они су два примера у које гледа цела Србија. Дају пример свима.

Осврнуо се Пантелић затим и на комплетан дерби:

- Утакмица је била баш тврда пуна набоја. Партизану је припало прво  полувреме, док је Звезда искористила шансу у наставку утакмице. Честитам играчима на фер борби као и пријатељском поздраву на крају. 

На питање ко је од играча одскочио, односно да ли су млади “изгорели” у жељи Пантелић је рекао:  

- Дерби је тежак меч за младе играче, наравно да неко увек може да одскочи овог пута то није била прилика.  По традицији Партизан  има дефанзивне играче јако добре. Рађа се један нови дефанзивац који може да буде јако добар из школе Партизана. 

(Журнал) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)