ТУЖНА СУДБИНА ЕЛ ПИБЕА: Ћерке су га напустиле и поткрадале

Новости онлине

06. 04. 2021. у 13:44

МАТИЈАС Морла, адвокат и пријатељ Дијега Марадоне, рекао је да су Марадонине ћерке Далма и Ђанина запустиле оца последњих година његовог живота.

ТУЖНА СУДБИНА ЕЛ ПИБЕА: Ћерке су га напустиле и поткрадале

Фото АП

Марадона је преминуо прошле јесени у 60. години живота, али се месецима после његове смрти не стишавају приче о оном што се дешавало у његовој последњој години живота.

Тако је Морла открио медијима да је Марадона јако био разочаран понашањем својих ћерки.

"Марадона је волео бившу партнерку Росио ОЛиву, а ја сам се борио до краја против његових ћерки Далме и Ђанине, осећао је да су га издале и покрале. Са њим сам био последњих седам година, у тих седам година је гледао у свој телефон и никад га на Божић не би позвали", открио је Морла у интервју за канал "Америка".

Он је видно разочаран понашањем Марадониних ћерки.

"Зар нисте сви видели колико је Дијегио био разочаран што је Далма дала својој ћерки име Рома? Питао сам га, 'Дијего, шта је то, Рома је ривал Наполија'. Осим сестара, сви други су га напустили. Марадона је напуштен, умро је у самоћи", додао је Мора.

Он је такође рекао да Марадона "није био луд" иако је имао честе проблеме са зависношћу од наркотика.

Марадонине ћерке оптужиле су Морлу да је он крив за избор медицинског тима који је под истрагом због наводне небриге око Марадониног здравља.

"Да су Марадону успели да реанимирају, не би им дозволио да ме нападну. Сестре су ми говориле да сам њихово сунце, а његове ћерке су ме називале лоповом. Девојке ме не воле још од 2014. када смо Марадона и ја у јуну 2014. отказали њихове кредитне картице. Бориле су се против мене зато што су га поткрадале", јасан је адвокат.

Каже и да је славног фудбалера дотукао растанак са партнерком Росио Оливом.

"Алкохол му је био бег од стварности. Када га је Росио оставила, то није умео да превазиђе. Био је опседнут њом, то га је убило. Питате ме шта га је убило, ја вам кажем, Росио Олива, карантин и медицински део који је под истрагом. Ситуација да је био заљубљен у жену која га није волела га је јако болела", закључио је Марадонин адвокат.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)