ПИКСИ ЈЕ НАШ ПЕЛЕ И МАРАДОНА: Страхиња Павловић рођен кад се селектор опростио од играња, али слушао је легенде о њему

Novosti online

05. 04. 2021. у 09:06

СТРАХИЊА Павловић одиграо је 270 минута за орлове у мартовском прозору квалификација, једини уз искуснијег колегу из одбране Стефана Митровића који је све време био на терену.

ПИКСИ ЈЕ НАШ ПЕЛЕ И МАРАДОНА:  Страхиња Павловић рођен кад се селектор опростио од играња, али слушао је легенде о њему

FOTO: N. Paraušić

Селектор Стојковић тиме је показао да на штопера Монака (тренутно на позајмици у Серкл Брижу) озбиљно рачуна у наредном периоду.

- Имао сам неки добар осећај и веровао сам да ћу добити шансу, али поносан сам на чињеницу да сам одиграо сва три меча. Играм стандардно у клубу и без обзира на то што смо при дну табеле, ипак је белгијска лига квалитетна, играм добре утакмице против чврстих тимова. Верујем да ме је то препоручило селектору - рекао је Павловић за Информер.

Лепо говори о Пиксију, истакавши његов велики утицај на играче и чињеницу да им је за кратко време пренео свој карактер, борбени дух, као и позитивну енергију.

- Сви смо убеђени да нам је место у Катару и да ћемо се пласирати на Светско првенство. У Србији када добијеш фудбалску лопту или почнеш да тренираш одмах научиш ко је Пикси. Оно што су Пеле и Марадона у свету, то је Пикси код нас. Увек ти отац или тренери помену Пиксија, какав је играч био, шта представља за српски фудбал - каже дечко рођен 2001. године, исте године када је легендарни Пикси званично завршио играчку каријеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)