ВОЈВОДИНА ПОТПИСАЛА ПЕТОРИЦУ ОМЛАДИНАЦА: Стижу наследници Тадића и Сергеја

С. Б.

31. 03. 2021. у 21:09

ПЕТОРИЦА играча из чувене омладинске школе фудбалера Војводине потписали су професионалне уговоре са клубом у којем су поникли.

ВОЈВОДИНА ПОТПИСАЛА ПЕТОРИЦУ ОМЛАДИНАЦА: Стижу наследници Тадића и Сергеја

ФОТО: ФК Војводина

Реч је о фудбалерима рођеним 2004. године, капитену Милошу Поповићу, штоперу Луки Дробњаку, везним играчима Вањи Апостоловском и Лукијану Абаџији и нападачу Михаилу Ивановићу.

Драгољуб Самарџић, председник клуба, истакао је значај њихових потписа као потврду нове политике Војводине да ће у будућности ослонац првог тима бити управо омладинска школа.

- У име руководства ФК Војводина, изузетна нам је част и задовољство да презентујемо нашу нову политику клуба, а то су највиши пласмани у првенству, такмичење у Европи и промоција младих играча - рекао је Самарџић.

- Промоција младих играча је политика коју је клуб само наставио да ради, јер сви знамо да је наша академија права фабрика бисера фудбала. Прексиноћ смо имали двојицу бисера наше школе, Тадића и Милинковић-Савића, који су на најбољи начин потврдили да наша академија ради изузетно добро. По новом програму и плану направили смо добар систем који ће нам гарантовати да ћемо и убудуће имати овакве дивне момке и фантастичне играче, који су потписали професионалне уговоре - истакао је Самарџић, изражавајући уверење да нови Вошини професионалци постати носиоци игре првог тима и бити прави пример за надолазеће генерације.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)