ПОРТУГАЛЦИ ЗАБОРАВИЛИ АЗЕРБЕЈЏАН: Србија је другачији противник, нападаће више, утакмица ће бити уједначенија

Новости онлине

25. 03. 2021. у 10:11

ФУДБАЛСКА репрезентација Португала успела је да савлада Азербејџан у првом колу квалификација за Светско првенство, али само са 1:0, те селектор Фернандо Сантош има неких брига и двојби пре великог окршаја са српском селекцијом.

ПОРТУГАЛЦИ ЗАБОРАВИЛИ АЗЕРБЕЈЏАН: Србија је другачији противник, нападаће више, утакмица ће бити уједначенија

Фото АП

"Орлови" ће Португал угостити у суботу од 20.45 часова и то би могао да буед моменат истине за оба колектива. Гостујућа екипа је фаворит, али је Сантош имао само речи хвале за нашу репрезентацију.

- Увек постоји неки закључак који можемо извући, али утакмица против Србије ће бити тотално другачија од ове са Азербејџаном. Србија има играче великог квалитетна и то ће свакако бити велики изазов за нас. Уколико изгубимо способност организације игре, морамо да нађемо други начин да постигнемо гол. Не могу да кажем да смо против Азербејџана показали добру игру, али сада смо мислима усмерени ка Србији - рекао је Сантош.

Он је сигуран да "орлови" имају много јаче оружје од претходног противника.

- Србија је другачији противник, нападаће више, утакмица ће бити уједначенија, а то може бити позитивно за нас - казао је Сантош.

Селектор Португала је извршио неколико измена и сачувао неке своје првотимце у сусрету са Азербејџаном, али Сантош тврди да то није учинио због меча са селекцијом Србије.

- Не, нису то биле мере због Србије, али свакако морамо имати у виду да је доста играча одиграло већ много утакмица ове сезоне. Против њих ћемо морати да нападамо и да се бранимо добро, а напад ће бити добар само уколико будемо организовани. Налазимо полако концепт како да избалансирамо офанзиву и дефанзиву, мислим да ћемо успети - закључио је Сантош.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)