СЛАВИША ЈОКАНОВИЋ: Срећно, Пикси! Радуј се, Србијо!

Novosti online

23. 03. 2021. у 15:19

БИВШИ саиграч Драгана Стојковића Пиксија из репрезентације СР Југославије, Славиша Јокановић, пожелео је новом селектору Србије срећу у раду. Уједно је потврдио да се по истеку уговора у Катару враћа у Европу, највероватније у Енглеску.

СЛАВИША ЈОКАНОВИЋ: Срећно, Пикси! Радуј се, Србијо!

Фото: EPA-EFE/PETER POWELL

Српски фудбалски стручњак који тренутно предводи Ал Гарафу, открио је да неће продужавати уговор са катарским клубом, као и да ће се од наредне сезоне вратити у Европу.

- Највише ме знају у Енглеској, природно. Зашто, ипак, не узети у обзир и друге европске опције? Причам хипотетички, а, шта ће бити…О том-потом. Лопта ће ме одвести на Стари континент, то је мој циљ, надам се и њен - рекао је Јокановић у интервјуу за Спорт Клуб.

Он је искористио прилику да пожели срећу новом селектору Србије Драгану Стојковићу Пиксију.

- Желим Пиксију сву срећу овога света, како њему тако и изабраницима које почев од среде, 24. марта, уводи у планетарне квалификације, радуј се Србијо!

Подсетимо, за Јокановићеве услуге у овом тренутку најзаинтересованији је Шефилд јунајтед коме се смеши селидба у нижи разред енглеског фудбала, а то (Чемпионшип) је Јоканова лига успеха.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)