БАРД СЕ ОГЛАСИО: Милан Живадиновић у свом стилу о Пиксију и шансама орлова

Novosti online

23. 03. 2021. у 11:52

БИВШИ селектор СРЈ и тренер Црвене звезе и неколико прволигашких клубова Милан Живадиновић говорио је у Јутарњем програму ТВ Прва о постављању Драгана Стојковића Пиксија за селектора Србије.

БАРД СЕ ОГЛАСИО:  Милан Живадиновић у свом стилу о Пиксију и шансама орлова

Фото архива ВН

Популарни бард сматра да је садашњост другачија од периода када је Пикси био играч.

- Није ово исто време за Пиксија, кад је он играо фудбал и када је данас селектор. Данас га мрзе више него било ког - рекао је Живадиновић у емисији "Јутро" на ТВ Прва.

На питање ко то мрзи Пиксија и зашто, Бард је имао спреман одговор:

- Мрзе га сви који су расли с њим, а нису достигли његов ниво. Ја знам Миљан када је изабран. изгурао је и постао велики светски тренер. Ови људи који одлучују треба да нађу нове снаге. Не треба неког да ваде из "нафталина". Он кад два пута буде изгубио, причаће се о оставци. Тренер и селектор се постављају и смењују због добрих и лоших резултата. Он мора и на терену и ван њега да направи чврсту дисциплину.

Фудбалска јавност и навијачи у Србији надај усе да ће Пикси вратити култ репрезентације и атмосферу каква је била у време Радомира Антића, али Жива је скептичан.

- Нису то исте личности. Лако је правити каријеру у старту кад си имао велику каријеру као играч. Нисам имао велику каријеру играчку, али сам са репрезентацијом као тренер дошао до 6. места на свету. Нигде се толико не критикује као у фудбалу.

Делује да Жива сумња у Пиксија...

- Не сумњам ни у кога. Ја сам добронамеран и желим свима добро и знам како је бити селектор. Нема ту спавања. Нема после првог нерешеног резултата, кад те сви мењају, да останеш нормалан. Много је тешко. Португал код куће без публике. Онда последња утакмица у Азербејџану, са публиком, хладно, сви су против нас... - закључио је помало злослутно Живадиновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (6)

straja

23.03.2021. 13:59

Lupao ne lupao...ali cesce je u pravu!!!Primedbe na ono sta kaze mogu da se ocene kao ISPRAVNE...ali bar pazljivo CITAJTE!! i razmislite da li GRESI??!! Ipak ne treba da budemo EUFORICNI...put do uspeha je tezak...i mnogo duzi nego sto Srbija ima vremena...mislim na fudbal!!!