ШТА ЛИ СЕ ТО КУВА НА БАЊИЦИ? Кладионице скинуле са понуде утакмицу Рада и Радника, стижу прозивке из Крушевца

Новости онлине

21. 03. 2021. у 12:42

СВАКЕ године исто, како се првенство приближава крају, говоркања, приче, алузије, једни тврде да нема доказа, други да је све регуларно, кладионице склањају неке мечеве из понуде.

ШТА ЛИ СЕ ТО КУВА НА БАЊИЦИ? Кладионице скинуле са понуде утакмицу Рада и Радника, стижу прозивке из Крушевца

Стадион Рада Фото архива ВН

Али, као и обично, на крају се све слегне, нико и не пита, каравани пролазе. У сваком случају, запитао се Напредак из Крушевца.

Наиме, у недељу су на програму преостала четири меча 28. кола Суепрлиге Србије, а један изазива нешто више пажње, мада се по атрактивности на први поглед не издваја много од остала три дуела.

У питању је дуел Рада и Радника у Црнотравској улици, у који два тима улазе са различитим мотивима када је реч о такмичарском пласману.

Раду су бодови невероватно битни у борби за опстанак, док Сурдуличани немају тих брига, али свакако да и они имају много разлога да и овај меч иду на победу и потврде добру форму ове сезоне.

Ипак, овај меч, за разлику од свих осталих суперлигашких у овој рунди, није у понуди у највећим кладионицама у Србији - тачније склоњен је. 

Да ли то кладионице гаје одређену сумњу у овај меч па желе да избегну "мину" и губитке, или је у питању нешто сасвим друго, тек сви они који су можда данас желели да опробају срећу на овом пару, то неће моћи да ураде.

Утакмица на Бањици креће од 15 сати, па ћемо да видимо епилог...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)