ОСТАВИО ЈЕ САИГРАЧЕ У ШОКУ: "Он је светски рекордер, сваког дана је радио оне ствари са три или четири девојке"

Novosti online

17. 03. 2021. у 17:37

Бивши италијански фудбалер Данијеле Адани током гостовања у емисији легендарног сународника Кристијана Вијерија присетио се периода у Фјорентини када је један његов саиграч био толико исцрпљен и то због с*ксуалних односа?!

ОСТАВИО ЈЕ САИГРАЧЕ У ШОКУ: Он је светски рекордер, сваког дана је радио оне ствари са три или четири девојке

ФОТО: ЕПА

Током разговора, говорили су на бројне теме, а дотакли су се и брачног пара Икарди, који не крије да "оне ствари ради и по неколико пута на дан", али је Адани ипак рекао да познаје фудбалера који то чини и чешће.

У питању је Салију Ласиси, фудбалер из Обале Слоноваче, који је играо за Парму, Сампдорију и Рому, свлачионицу је делио са Аданијем у Фјорентини, а који је због повреда морао веома рано да заврши играчку каријеру.

- Кад се врати из Обале Слоноваче, буде исцрпљен до те мере да нема снаге да истрчи један круг на тренингу. Објаснио ми је да добије брдо писама и фотографија сваки пут кад се враћа у своју земљу и одлази са три или четири девојке сваког дана - насмејао се Адани.

Није крио некадашњи ас да му је саиграч често био на измаку снага.

- Онда се врати у Италију и треба му око месец дана одмора. Био је много уморан и било је немогуће да га често виђамо на тренинзима, али је био невероватно срећан - додао је Италијан за магазин "Гол".

Адани је направио много бољу каријеру од Казанове из Обале Слоноваче, али је женска срца освојило високи Ласиси.

(Блиц) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)