СКАНДАЛ ТРЕСЕ БИХ: Сумња се да је Мисимовић наместио жреб Купа

Novosti online

17. 03. 2021. у 15:35

ИАКО је пре неколико дана скупштина ФСБиХ одржана пред педесетак особа, жреб полуфиналних парова купа протекао је без представника клубова

СКАНДАЛ ТРЕСЕ БИХ: Сумња се да је Мисимовић наместио жреб Купа

ФОТО: ЕПА

Босански портал "Спортске.ба" на дан жреба објавио је информацију о нерегуларности у Купу БиХ, односно при извлачењу пара Сарајево - Тузла Сити

Оно што је у том медију најављено, остварило се - један од парова чиниће управо поменути клубови. Док је Борац из Бања Луке добио трећелигаша Клис из Бутуровић поља. Утакмице су 7. и 21. априла.

Куглице је из "бубња" извлачио некадашњи БиХ репрезентативац Звјездан Мисимовић. Како портал наводи, сумњу изазива то што ФС БиХ није дозволио присуство клубова на жребу, иако је пар дана раније организована генерална скупштина у присуству педесетак људи. 

На дан жреба Спортске.ба објавиле су изјаву неименованог извора из једног од учесника полуфинала, у којој упозорава на нерегуларност, односно извлачење пара Сарајево - Тузла Сити.

- Врло је могуће да жреб, односно Мисимовић 'одреди' полуфинални пар у којем ће бити елиминисани Сарајево или Тузла Сити. Таква су наша сазнања. Ако се то деси, а право на сумњу даје одлука да клубови не могу бити на извлачењу, упознаћемо јавност, па и УЕФА и ФИФА - пренеле су Спортске изјаву свог извора, који је најавио и конференцију за медије ако се сумње обистине, што значи да би следи нова фрка у БиХ фудбалу, ком скандали нису страни.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)