СНЕЖИН БРАТ ИШАМАРАО БОРЈАНА! Кад је чуо да му је смувао сестру - направио је хаос, а ово му је најтеже пало...

Novosti online

14. 03. 2021. у 20:44

Милан Борјан, голман и капитен Црвене звезде и његова супруга Снежана Борјан гостовали открили су неке занимљиве детаље из живота.

СНЕЖИН БРАТ ИШАМАРАО БОРЈАНА! Кад је чуо да му је смувао сестру - направио је хаос, а ово му је најтеже пало...

Фото: Инстаграм

Борјанови су гостовали  у популарној емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

Пред камерама су открили детаље из брака, анегдоте из периода забаљања, а као изненађење у програм се укључио и Снежин брат Ненад Филиповић.

Он је открио да му је Милан од саме појаве био "рак рана", будући да га је "скинуо" са гола популарног клуба.

- Пре њихове везе десило се то да на полусезони дође Милан у клуб и скине ме са гола и пресели на клупу за резервне играче. То је мени јако тешко пало. Био је то најтежи период у мојој каријери. И после два, три месеца нашег затегнутог односа имали смо један отоворен однос у Нишу, где ми је он саопштио да гаји љубав према мојој сестри. Мене је то толико погодило да је зарадио један шамар у том тренутку. Наравно, не злонамеран, али то је била кап која је прелила чашу. То ми пало чак и теже него скидање са гола - открио је Ненад. 

Док је он говорио, Милан се све време смешкао у студио, па се надовезао на ту причу и препричао који је хаос настао када је Ненад сазнао за љубавну везу са Снежом. 

- Седели смо у кафићу и кад сам му саопштио он ме је буквално преко стола закачио. Мислим, није то био прави шамар, али њему је то баш тешко пало. После смо се напили - прича Борјан

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)