МИХА МОЖЕ И ЗАТВОРЕНИХ ОЧИЈУ: Мучио голмана Болоње, свака лопта иде под пречку (ВИДЕО)

Novosti online

12. 03. 2021. у 19:25

СРПСКИ тренер је у одличној форми, судећи по томе како изводи слободне ударце.

МИХА МОЖЕ И ЗАТВОРЕНИХ ОЧИЈУ: Мучио голмана Болоње, свака лопта иде под пречку (ВИДЕО)

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм

Иако је годинама у пензији, уметност извођења слободних удараца је ту. Један од рекордера Серије А по броју постигнутих голова из прекида мучи голмане и на тренингу Болоње.

Синиша Михајловић, човек који је победио леукемију, у левој нози и даље крије топ!

Ако не верујете, питајте голмане Болоње. Није им свеједно кад на крају тренинга тренер намести лопту на ивицу казненог простора, а они остану очи у очи са бившим српским фудбалером.

Први пут пречка, други пут одбрана, али кад је Миха нашао добитну формулу... Четири гола у низу, довољно добро да би се похвалио својим пратиоцима на Инстаграму.

Лопта је била намештена на ивицу казненог простора, на неких 17 или 18 метара од гола, а сигурно би Синиша имао шта да покаже и са дупло већих дистанци. Сећамо га се из играчких дана, тада му је ово било преблизу, његови разорзни шутеви су улазили и са тридесетак метара од гола.

Сећамо се да је пре само неколико дана, у друштву Алесандра Дел Пјера, Синиша Михајловић говорио како на тренинзима постиже више голова из слободних удараца него његови играчи, а да би могао да тресе мреже и затворених очију! 

(МОНДО) 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)