БИВШИ ГОЛМАН МАНЧЕСТЕРА: Видић је био "болесник", Дијего Кошта је мали прљави пацов

Новости онлине

08. 03. 2021. у 12:48

БЕН Фостер, голман Вотфорда, а иначе некадашњи чувар мреже Јунајтеда је гостовао у једном подкасту у којем је одговарао на разна занимљива питања из његове каријере.

БИВШИ ГОЛМАН МАНЧЕСТЕРА: Видић је био болесник, Дијего Кошта је мали прљави пацов

Фото: EPA-EFE/ANDY RAIN

Открио је којих играча се највише плашио, ко је био ноћна мора на терену, а ко уопште није волео да тренира.

Међу играчима који су били најгори на терену, издвојио је Дијега Косту.

"Дијего Коста је баш малени прљави пацов. Увек би гунђао и гребао, повлачио дресове, никад не би противницима дао мира. Против њега ни на секунд не можеш да дођеш до даха. Сличан је био и Луис Суарез, било је ужасно играти против њега. Тукао би, гребао, све што би му пало на памет, али он је баш као и Коста прави победник. Увек желите такве играче у свом тиму, то су животиње", искрено је причао Фостер.

Фостер је за Карлоса Тевеза рекао да је био најгори играч на тренинзима и да га то уопште није занимало - он је марио само за утакмице. А онда се дотакао и других играча из Манчестер јунајтеда.

"С Ројем Кином сам био кратко, али њега сам се смртно плашио, морам да признам. Био је јако опасан лик, с њим није било пуно простора за шалу", рекао је Фостер, а онда се сетио и Видића.

"Немања Видић је био болесник. Он је био спреман главом да излети пред нечију ногу како би зауставио лопту да не уђе у гол. Да, тотални болесник", испричао је Фостер.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)