МИХАЈЛОВИЋ И ДЕЛ ПЈЕРО О СЛОБОДЊАЦИМА: У пензији сам 15 година, а дајем их више него моји играчи

Новости онлине

08. 03. 2021. у 11:51

МИХАЈЛОВИЋ И ДЕЛ ПЈЕРО О СЛОБОДЊАЦИМА: У пензији сам 15 година, а дајем их више него моји играчи

Фото архива ВН

БОЛОЊА је поражена у Напуљу 3:1, а после сусрета, Синиша Михајловић је давао изјаву за италијански "Скај", где је стручни консултант био Алесандро Дел Пјеро.

Њих двојица су се дохватила теме извођења слободних удараца, када је легендарни "Делпи" питао Србина о томе зашто његов тим постиже мало голова из прекида.

"Ох, у наше време, са овако постављен живим зидовима, постизали бисмо голове завезаних очију. Чак и 15 година после одласка у пензију, дајем више голова из слободних удараца на тренинзима од својих играча. Потребни су страст и да се дуже остаје после тренинга за добро извођење слободњака. Мора да се више вежба и да се такмиче једни са другима. Ја увек морам да им то напомињем. Мора да се вежба", био је одговор Михајловића, од једног мајстора слободњака другом.

Што се самог пораза у Напуљу тиче, српски стручњак је био јасан.

"Хајде да кажем да смо ми играли а да су они постизали голове. Дали смо два гола али је један поништен и плус смо погодили стативу. Нажалост, у фудбалу одлучује број признатих голова а они су у томе били бољи од нас. Не могу да се жалим, момци су имали иницијативу, стварали смо шансе али смо голове смо примили из инидивидуалних грешака искусних играча. То је оно због чега сам љут. Ми смо тим који ствара мноштво шанси али их не користимо", истакао је Синиша Михајловић.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)