ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ АЛЕКСАНДРУ СТАНОЈЕВИЋУ: Црно-бели наградили чланове "клуба 100" (ФОТО)

Novosti online

05. 03. 2021. у 15:20

У петак, 05. марта 2021. године, у трофејној сали на стадиону Фудбалског клуба Партизан, уручена су признања играчима из овосезонског састава који су одиграли сто и више утакмица у црно-белом дресу, а шефу стручног штаба, Александру Станојевићу, који је у два мандата на клупи Партизана водио више од сто утакмица, уручено је посебно признање.

ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ АЛЕКСАНДРУ СТАНОЈЕВИЋУ: Црно-бели наградили чланове клуба 100 (ФОТО)

ФОТО: ФК Партизан

Осим Александра Станојевића, у „Клубу 100“ од бивших тренера који су водили Партизан од распада бивше Југославије до данас су још само Љубиша Тумбаковић, Владимир Вермезовић и Мирослав Ђукић.

Међу лауреатима „Клуба 100“ су играчи Лазар Марковић, Александар шћекић, Слободан Урошевић, Александар Миљковић, као и Сејдуба Сума који је трећи странац у историји клуба са одиграних сто и више утакмица, уз Ламина Дијару са 151 и Алмамија Мореиру са 132 утакмице.

Присутнима се обратио председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић који је уз честитке свима рекао:

- По жељи нашег шефа стручног штаба, који поштује светост игре и не жели да утакмицу ремети било каквим свечарским пригодама, одлучили смо се да на овај начин одамо неку врсту признања. У скоро осам деценија дугој историји Партизана нема много играча и тренера који су забележили овај број наступа, ја вам честитам од срца, а знам да знате каква је то част. Желим вам да имате још много утакмица и да забележите нове јубелеје - рекао је председник Партизана Милорад Вучелић. 

Сви играчи и тренер Станојевић су добили потписане дресове са бројем 100, а господин Станојевићу је уручена и плакета – ретро дрес из 1966. године са бројем 7 који је носио као играч.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)