ДУЕТ О КОМЕ БРУЈИ ЦЕЛА ИТАЛИЈА: , вечерас на Фестивалу Санремо Миха и Златан певају о њиховом пријатељству.

Milica Ostojić (Rim)

04. 03. 2021. у 22:51

ДУЕТ О КОМЕ БРУЈИ ЦЕЛА ИТАЛИЈА: , вечерас на Фестивалу Санремо Миха и Златан певају о њиховом пријатељству.

foto: Tviter

Синиша Михајловић и Златан Ибрахихмовић ће уз ноте канцоне “Ио вагабондо”, ремек дело групе “Номади” из 1972, обојица помало скитнице, два истинска пријатеља, опевати своју причу.

Ради се о истинском пријатељству "двојице тврдоглавих", некада је Михина ватра распаљивала "Ибрину крв", па се догодила "тестата", ми би рекли ударац овнова, главом о главу. 

"Каратераћо", како би ми рекли, незгодне нарави, тако је било на терену, а вечерас на сцени Театра Санремо, биће испричана друга, предивна, људска прича два великана на свени спорта која ће остати за историју. 

Њихов дуел вечерас неће се одиграти на зеленом терену, већ под рефлекторима најчувеније сцене италијанске канцоне. 

Медији пуне своје ступце причама и анегдотама двојца пред вечерашњи наступ: "Ибра је био мало забринут". Када га је Амадеус, водитељ фестивала питао да запева у дуету са Михајловићем, па је прокоментарисао, "надамо се да он не зна да пева". Док је Михајловић уз дозу ироније најавио "Идем на фестивал дан после утакмице са Каљаријем, то ће ми бити изговор за мало слабији глас. Штета јер када певам достижем веома високе ноте", најавио је Михајловић. 

      

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)