НАДА ТОПЧАГИЋ У ТРАНСУ ЗБОГ ИБРЕ И САН РЕМА: Има Бога! Златан је легенда и људина (ВИДЕО)

Novosti online

03. 03. 2021. у 12:20

НАДА ТОПЧАГИЋ У ТРАНСУ ЗБОГ ИБРЕ И САН РЕМА: Има Бога! Златан је легенда и људина (ВИДЕО)

EPA/EFE-Ettore Ferrari

ЗВЕЗДА Милана и најбољи фудбалер са ових наших простора Златан Ибрахимовић запалио је друштвене мреже синоћњим наступом на отварању фестивала Сан Ремо у истоименом градићу на Медитеранској обали.

Знало се и од раније да је једна од омиљених Ибриних нумера "Јутро је", хит легендарне фолк певачице Наде Топчагић, што се потврдило и синоћ.

Ибра је на фестивалску бину изашао уз звуке овог ванвременског хита, који се баш не уклапа у репертоар овог чувеног фестивала канцоне.

Певачица која је прва извела овај хит, Нада Топчагић од синоћ не може да живи од порука и звоњаве телефона и признаје да се осећа као на почетку каријере.

- Чула сам, чула сам све и видела! Ма, ја не знам шта бих вам рекла, телефон не престаје да ми звони! Осећам се као да сам поново почела своју каријеру испочетка, као тамо негде 1977. године, када сам направила невиђени бум, када се орила читава Југославија. Колико год ја бежала од медија, ето видите шта ме све снађе - почиње причу Нада за Пинк.рс и открива да је Златановог оца упознала пре више деценија, те да не сумња да је прослављени фудбалер одрастао управо на њеној музици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Златан Ибрахимовић је такав спортиста, такав човек, људина, легенда... И да од свих могућих песама на свету, свих певача, певачица, старлета, ових, оних, он изабере баш моју песму?! Па, ја не знам шта да вам кажем! Има Бога, све дође на своје! Мислим да је песма „Јутро је“ обележила читаву једну епоху, да је највећи хит и драго ми је што ју је Златан баш изабрао, жао ми је само што Миша Марковић није међу живима, да све ово види и чује. Ја познајем његовог оца, он је свирао хармонику, па смо једном Златко и ја били код њега на ручку. Златан је сигурно одрастао уз „Јутро је“, па он је старији од мог сина само 2-3 године, то је у кући сигурно морао да чује - усхићено каже Нада и завршава:

- Не знам шта бих вам рекла... Годинама сам гледала и пратила Санремо, слушала ту музику, пратила моду, а нисам могла да верујем да ће се тамо чути баш моја песма.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)