ПОКЛОНИ ОД СРЦА: ФС Лозница поклонио 150 лопти

В.Митрић

27. 02. 2021. у 22:54

ПОКЛОНИ ОД СРЦА: ФС Лозница поклонио 150 лопти

ФОТО: В. Митрић

ФУДБАЛ јесте спорт и игра чија је популарност планетарних размера, али, упркос томе, непрестано треба да радимо да његовој даљој афирмцаији ради генерација које долазе.

Здраво начин живота, уз овај спорт, је само једна од благодети, и зато је важно да ми који смо његови делатници будемо посвећени потпуно, савесни и одговорни, рекао је Милутин Баштовановић, председник Фудбалског савеза Лознице, који је, са сарадницима, уручио 150 лопти за 36 клубова из лозничког и малозворничког краја.

Нема, каже Баштовановић, "ни једног неважног клуба, ни фудбалера, јер су сви драгоцени, посебно они који, у оскудним условима, одржавају своје клубове, а уз то, постижи вредне резултате и представљају неку врсту расадника талената".

- За људе у лозничком и малозворничком крају фудбалске утакмице су биле и остале приредбе на којима се окупља доста људи, који осим што гледају утакмице, користе прилику да се друже, разговарају и договарју и о многим другим стварима које живот значе – каже Баштовановић, који потиче из легендарне спортске породице, у којој је, поред осталог, његов отац Михаило Мића био и остао један од најугледнијих, најомиљенијих и најуспешнији спортских радника у Србији и региону.

ФОТО: В. Митрић

Новац за лопте, које су дароване, остао је захвљаујући домаћинском раду у ФС Лознице, где речју и делом показују да воде рачуна о будућности фудбала у овом делу Србије.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)