СТАНКОВИЋЕВА ЕКИПА ЗА ПОНОС: Италијански медији похвално извештавали после утакмице, Иванић откровење

Ђ. С.

26. 02. 2021. у 18:33

ХРАБРА и срчана Звезда није успела да елиминише Милан у трећем поглављу великог ривалства које датира још од 1988, али је побрала симпатије свих који су пратили двомеч.

СТАНКОВИЋЕВА ЕКИПА ЗА ПОНОС: Италијански медији похвално извештавали после утакмице, Иванић откровење

ФОТО: АП

Па и традиционално, на похвалама "тврдих" италијанских медија који су у први план сусрета на "Сан Сиру", из редова гостију, издвојили Мирка Иванића као најблиставијег појединца Станковићевог састава, док је Марку Гобељићу додељена оцена трагичара.

- Играч кога је мало ко познавао пре двобоја Звезде и Милана, завршио је на радару бројних клубова. Калабрија није могао да га задржи а Дало је потонуо тотално - пише престижна "Газета дело спорт" која је сјајног везисту наградила високом седмицом.

Слично су резоновали "Тутоспорт" и "Коријере дело спорт", који су поред Иванића у први план избацили и Ел Фарду Бена, стрелца изједначујућег поготка. Нагласили су чињеницу да је на озбиљне муке ставио капитена Милана Алесија Ромањолија и искористио све његове несигурности.

Стари зналац италијанске штампе Дејан Станковић, такође је добио похвале и оцене у распону од 6 до 6,5.

- Направио је поносну екипу каква је била и његова играчка душа - пише "Тутоспорт".

Ипак, нису новинари са "чизме" сипали само похвале, наглашена је и слаба партија Гобељића.

- Највећи грешник. Оставио је свој тим са десеторицом. Његове реакције су биле кључни греси утакмице. Покушавао је да се спасе жестином, али са мало знања - наглашава "Газета".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)