МИРОСЛАВ ТАЊГА О РЕВАНШУ У МИЛАНУ: Звезда има шансу ако буде храбра

С. БАЈИЋ

25. 02. 2021. у 08:44

МИРОСЛАВ ТАЊГА О РЕВАНШУ У МИЛАНУ: Звезда има шансу ако буде храбра

FOTO: EPA

ЦРВЕНА звезда је у први меч са Миланом на стадиону "Рајко Митић" ушла управо онако како сам се прибојавао: са респектом према гостима, већим него што заслужују. Али, касније се тргла, заиграла храбрије, и то је смерница како би требало да приступи реваншу.

То истиче из Болоње Мирослав Тањга (56), помоћни тренер Синиши Михајловићу, његовом куму.

- После тих уводних 10-15 минута у Београду, Звезда се пренула, успоставила равнотежу и показала да и те како може равноправно да игра. У појединим моментима била је боља и показивала је више од Милана - истиче Тањга, члан друге шампионске генерације Војводине, освајач Интерконтиненталног купа у дресу Звезде.

Управо ти моменти, уверен је Тањга, требало би да буду основа игре на "Сан Сиру".

- Све је отворено, наравно. Има Звезда шансу у реваншу, тим пре што ће Милан играти под притиском, много већим него што то има наш тим. Јер, Милан је изгубио од Интера, а већ у недељу игра са Ромом. Сматрам да би наш тим требало да уђе у меч још храбрије, са већим уверењем да је могуће надиграти Миланезе, с обзиром на то да су показали на свом терену колико могу. Да не буду подређени, већ равноправан ривал - завршава Тањга.

ПАВКОВ НЕ ПОГАЂА СЛУЧАЈНО

ТАЊГА хвали центарфора Милана Павкова, чији је гол дао Звезди наду у реваншу.

- Ништа није случајно. Звезда је заслужила тај гол, као и Павков да буд стрелац, пре или касније. Погодак има и додатну вредност пошто је постигнут са десет играча. Зато би требало да још више верују у свој квалитет - каже Тањга.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)