ДА СЕ ОНА ПИТАЛА ЗВЕЗДА БИ ВЕЧЕРАС ИМАЛА ПОДРШКУ НАВИЈАЧА: Др Кисић Тепачевић причала о Милану, али и открила један проблем

Новости онлине

18. 02. 2021. у 13:17

ЦРВЕНА звезда и Милан ће вечерас од 18.55 играти без присуства публике на стадиону, пошто је Кризни штаб за борбу против корона вируса одлучио у последњи час да не буде навијача због ризика од ширења заразе.

ДА СЕ ОНА ПИТАЛА ЗВЕЗДА БИ ВЕЧЕРАС ИМАЛА ПОДРШКУ НАВИЈАЧА: Др Кисић Тепачевић причала о Милану, али и открила један проблем

Фото: Танјуг/Раде Прелић

Ситуација је могла да буде и другачија, а о томе је говорила и министарка за рад, запошљавање, борачка и соијална питања, Дарија Кисић Тепавчевић, која је и део кризног штаба.

Она је била за то да публике буде на стадиону уз примену одговарајућих мера за дистанцирање, али пошто никада није била на утакмици, колеге су је разувериле да је немогуће одржати дистанцу на утакмици, да сви носе маске, и да је атмосфера потпуно другачија када вас на мечу понесе атмосфера.

- Међутим, ја никада нисам била на утакмици. Колеге су ми рекле да је немогуће организовати навијаче да седе на сваком другом седишту, да носе маске... да када вас понесе еуфорија, емоције, атмосфера да је све другачије - рекла је она у изјави за К1 телевизију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)