СУПЕРЛИГА: Победе Инђије и Новог Пазара, нови шоу Нешка Миловановића

Novosti online

17. 02. 2021. у 20:01

ЦИРКУС звани Линг Лонг Супер лига Србије наставио се и данас.

СУПЕРЛИГА: Победе Инђије и Новог Пазара, нови шоу Нешка Миловановића

ФОТО: АП

Фудбалери Инђије победили су Младост у 22. колу Суперлиге 1:0, а гости предвођени тренером Нешком Миловановићем, осули су дрвље и камење на судију Марка Ивковића због неколико, сматрају Лучанци, скандалозних одлука којим су их "искасапили".

Инђија је повела из пенала који по мишљењу тренера гостију није постојао, а негодовање је изазвао Ивковић и дељењем картона као конфета по терену.

- Дај, бре, пусти нас да играмо, да ли си нормалан? Шта хоћеш, да ми даш картон? И то ти је битно, битно ти је, снима те камера.

- Шта делиш картоне, да ли си нормалан? Погледај, брате, шта ради, на скок даје човеку црвени картон. Чекајте људи, што нас касапите, бре? - у неверици је био Нешко, који је одмах повикао на своје играче да се склоне од судије да још неко не добије црвени картон.

- Ало, склоните се од њега. Склони се од њега, Шатара! - викао је тренер Младости.

Весело је било и у Новом Пазару, где је домаћин освојио три бода против нишког Радничког. Није било проблема са суђењем, али јесте са тереном. Меч је одигран на скандалозно лошем теренум далеко горег од оног на којем су у прошлом колу данашњи гости дочекали Црвену звезду.

Очигледно је да временски услови не погодују игрању фудбала јер се чак и тренер Партизана Станојевић жалио на стање терена у Хумској.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)