ЛАЛАТОВИЋ ЉУТ НА УПРАВУ: Опет су играчима обећали паре, Војводина у овом тренутку не заслужује Европу

С.Б.

08. 02. 2021. у 20:15

ФУДБАЛЕРИ Војводине нису ступили у штрајк који су најавили у петак увече после пораза од ТСЦ (0:1), јер им нису исплаћене тромесечне зараде.

ЛАЛАТОВИЋ ЉУТ НА УПРАВУ: Опет су играчима обећали паре, Војводина у овом тренутку не заслужује Европу

ФОТО: Н. Карлић

Имали су слободан викенд, а јуче у 14 часова, после састанка у свлачионици, изашли су на терен фудбалског центра "Вујадин Бошков" и по упутствима комплетног стручног штаба, предвођени стратегом Ненадом Лалатовићем, тренирали по програму.

- Управа је опет обећала ...- каже Лалатовић. - Ситуација не ваља, играчи су растројени, ја опет причам, а сви све знају. Момци воле клуб, долазе, боре се и поред свих проблема које смо имали пред утакмицу са ТСЦ. Ту смо сами себи дали гол, а трагедија је да се нико од клупског руководства није обратио играчима, који су сами, а обећања нису испуњена.

ВУЧЕВИЋ: А ДА СМАЊЕ ПЛАТЕ?

УПИТАН о кашњењу зарада у ФК Војводина, градоначелник Милош Вучевић пожелео је суперлигашу добар наставак пролећне сезоне и најавио да ће Град наставити да помаже, али је и подсетио да клуб игра на градском стадиону без динара трошка.

- Колико је мени познато клубови живе и од продаје играча, а не само од чекања да неко одреши кесу. Најлакше је рећи како им паре нису дали град или "Србијагас", а било би лепо да у складу са европским трендом, кажу и да ли ће смањити плате у клубу и тако показати солидарност према друштву после безмало годину дана борбе са короном.

Лалатовић је нагласио да су фудбалска правила јасна, и да када екипи не иде, тренер уступа место другом, па исто то очекује од руководства да препусти позиције способнијима.

- У овом тренутку, Војводина не заслужује Европу, за разлику од ТСЦ и Чукаричког, код којих је све потаман. Наша управа ни на утакмице не долази, чак не сме да се извини играчима, који су разочарани. Дугују им се три плате, а сматрам срамотним да се позамљује од ФСС. То говори колико смо ми способни, а желимо Европу. Све то је невероватно, али истинито - рекао је у свом стилу Лалатовић.

Запратите Новости спорт на Фејсбуку

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)