ЛАЛАТОВИЋ О ВОЈВОДИ ШЕШЕЉУ: Дивио сам му се као дете, уживао сам у његовој храбрости, показао је свима да је невин и колики је Србин (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 01. 2021. у 11:27

НЕНАД Лалатовић, сигурно најконтроверзни тренер у Суперлиги Србије, али и човек који где год је радио имао је одличне резултате.

ЛАЛАТОВИЋ О ВОЈВОДИ ШЕШЕЉУ: Дивио сам му се као дете, уживао сам у његовој храбрости, показао је свима да је невин и колики је Србин (ВИДЕО)

Фото: Н. Карлић

Бивши фудбалер Црвене звезде, Шахтјора и репрезентативац наше земље је тренутно тренер Војводине, где је омиљен међу и навијачима и играчима.

А како и не би када нема длаке на језику, што је показао и у једном недавном интервју, када је причао како су он и Игор Дуљај гледали суђења Војиславу Шешељу.

Лалатовић је са много похвала говорио о српском војводи.

- Ја политику волим, иако ми многи то замерају. Доктору Војиславу Шешељу сам се дивио као дете, обожавао сам да гледам те његове митинге. Уживао сам у његовој храбрости. И Дуљај је то воле,  да гледа како се наш доктор Војислав брани у Хагу, јер смо сви знали да Шешељ ништа није крив. Отишао је у Хаг на правди Бога, јер је храбар да докаже свима да је невин, што је и успео. Драго ми је да имамо такве Србе и војводе као што је он. Дуљај је велики Србин, као и ја па смо уживали заједно, рекао је Ненад Лалатовић у изјави Небојши Петровићу за Мондо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)