СТИЖУ МИЛИОНИ У ХУМСКУ: Илиев обрадовао навијаче Партизана

Новости онлине

28. 01. 2021. у 12:46

СТИЖУ МИЛИОНИ У ХУМСКУ: Илиев обрадовао навијаче Партизана

Фото: ФК Партизан

БИВШИ голгетер Партизана Умар Садик је у смирај претходног прелазног рока напустио Хумску и преселио се у Алмерију, а сада је в. д. спортског директора црно-белих Ивица Илиев објаснио како би вицешампион Србије од тог посла могао да заради и читавих 20.000.000 евра.

Он је гостујући у емисији на ТВ Аренаспорт открио и детаље трансфера нападача у шпанску Алмерију.

"Партизан је направио фантастичан посао, пре свих Милош Вазура који невероватно води финансије клуба, можда у најгоре време по клуб...", почео је Илиев и додао:

"Продали смо Умара за 5 милиона и 40% од даље продаје, а још 3 милиона је фиксно ако Алмерија уђе у Примеру. Остало би онда још 10% уз бонусе од милион... У суштини, минимална зарада је 9 милиона плус 10% што је највећи трансфер у историји српског фудбала када је странац у питању. Потенцијал његове зараде је велики, а најидеалније за Партизан је да оде већ ове зиме."

За Садика су почели да се распитују поједини чланови ЛаЛиге.

"Није спортски говорити, али нама би највише одговарало да га продају, а да они не уђу у прву лигу Шпаније... Партизан може да направи највећи трансфер у историји Балкана, може да буде и преко 20 милиона! Цифре се спомињу између 40 и 60 милиона, скинуло би се ту 5 милиона и онда 40% од трансфера Партизану! Замислите то. Звучи нереално, али то је реалост када би дозволила Алмерија, али...", закључио је ову причу Илиев.

Садик је ове сезоне за Алмерију постигао 10 голова и трећи је стрелац Сегунде.

ФОТО: М. Вукадиновић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)