ЧОЛОВИЋ ИЗ ДАНДАЛКА ПРЕШАО У ЧУКАРИЧКИ: Сви питају зашто сам се вратио у Србију

Бета

24. 01. 2021. у 12:24

НОВИ фудбалер Чукаричког Стефан Чоловић рекао је данас да је морао да оде из Ирске, где је играо за Дандалк, јер није имао сатисфакцију због тога што је цела држава "закључана", а и лига је мање квалитетнија од српске.

ЧОЛОВИЋ ИЗ ДАНДАЛКА ПРЕШАО У ЧУКАРИЧКИ: Сви питају зашто сам се вратио у Србију

Фото: ФК Чукарички

"Сви питају због чега сам се вратио, али морао сам, нисам више могао да издржим. Отишао сам из Пролетера у Ирску са жељом да променим нешто. Најлепше три године сам провео у Пролетеру, али сам се заситио. Стигла је понуда из Дандалка, понудили су ми добре услове и није било разлога да не одем. Тамо сам десет месеци био буквално сам, уз то цела земља је била закључана. Нисам више имао сатисфакцију, а и наша лига је далеко квалитетнија", рекао је Чоловић за сајт клуба.

Чоловић је друго појачање Чукаричког у зимском прелазном року, после нападача Ђорђа Јовановића.

Претходних годину дана провео је у ирском Дандалку, након три током којих је био у новосадском Пролетеру.

"Упознао сам много добрих људи, али да ми је неко рекао пре пута у Ирску да ће бити, тако не бих прихватио понуду. Није поента да се мучим и да будем несрећан. Хтео сам да се вратим у своју земљу и да играм фудбал. Из Србије играчи не би требало да иди по сваку цену, мада разумем и кад оду јер је тешка ситуација", казао је Чоловић.

Он је навео да је изабрао Чукарички због тога што је то један од најстабилнијих клубова у Србији, да му је то била жеља и да се лако договорио са челницима.

Додао је да познаје скоро све играче, да се види да је на Бановом брду "здрава средина" и одлична атмосфера, као и да ће му бити потребно мало времена да се спреми са екипом.

Чоловић је истакао да је Европа увек изазов и да ће бити велика борба за четврто место.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)