КО ЈЕ АЛБАНСКИ СКАНДАЛ МАЈСТОР? Чувао краве на Косову и Метохији, а сада прави корона журке по Загребу

Новости онлине

17. 01. 2021. у 13:17

КО ЈЕ АЛБАНСКИ СКАНДАЛ МАЈСТОР? Чувао краве на Косову и Метохији, а сада прави корона журке по Загребу

Фото: ЕПА

ДИНАМОВ Албанац Лирим Кастрати је стављен на стуб срама после фамозне корона журке у Загребу.

Момак из метохијског села Огоште крај Косовске Каменице, изазвао је скандал у Хрватској пошто је организовао забаву за свој 22. рођендан.

- Лирим Кастрати је синоћ у кући коју користи имао прославу рођендана, на којој су учествовали његова девојка и десетак пријатеља. Журка је завршила нешто иза поноћи. Иако сматра да није направио ништа лоше нити ће прослава рођендана утицати на његову припрему за тренинг и утакмице, Кастрати изражава жаљење ако су објаве с друштвених мрежа и текстови о томе објављени у медијима изазвали неугодности за клуб. Динамо ће анализирати конкретну ситуацију и чињенице после чега ћемо у складу с утврђеним донети адекватне одлуке - наводи се у саопштењу клуба са Максимира.

Кастратијева девојка је Анђела Шимац, хрватски фотомодел за купаће костиме и интимни веш која је објавом видеа са журке на Инстаграму и открила да је на њој било кршења епидемиолошких прописа.

На видеу који је она поставила види се да није било десетак него најмање 15 људи, укључујући и Ди-Џеја, а међу "званицама" могла се видети и бивша мис Хрватске Стела Опанчар, која је наводно била у вези са светски познатим челистом Стјепаном Хаусером.

Кастати има необичну животну причу, јер Пут до Загреба био је трновит и многи га пореде са Луком Модрићем који је током одрастања чувао козе и играо фудбал, док је Кастрати чувао краве.

– Да, знам да је Лука Модрић као дечак чувао козе, а ја с поносом могу рећи да сам у околини свога села чувао краве. Свакога дана устајао сам у зору и са својих 12 крава одлазио на оближње ливаде и у шуме. Моја породица се и данас бави производњом млека и млечних производа, па и данас када дођем на Космет, радо узмем стадо крава и идем с њима у шетњу. Уопште се тога не срамим, и увек радо о томе говорим. Знао сам им имена, наравно. Лара, Мштера... ех, сада их се више не могу свих сетити. А како је изгледало? Довео сам их на испашу и, док су оне пасле, ја сам около трчао. Па нисам цео дан седео уз њих. Свака крава имала је звоно око врата и стално сам их држао на оку, изјавио је новајлија Динама, казао је Кастрати за "Вечерњи.хр".

Foto: Printskrin Instagram

 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)