ДРАМА БИВШЕГ НАПАДАЧА ЗВЕЗДЕ: Сина ударила струја, лекари му се боре за живот

Новости онлине

14. 01. 2021. у 10:04

ЧЕТВОРОГОДИШЊЕГ сина бившег нападача Црвене звезде Андрије Калуђеровића ударила је струја из комшијске ограде.

ДРАМА БИВШЕГ НАПАДАЧА ЗВЕЗДЕ: Сина ударила струја, лекари му се боре за живот

Фото: Н.Параушић

Дечак је пребачен у болницу, а лекари се труде да му спасу тешко повређену руку којом је ухватио жицу под струјим напоном. Малишан је био код баке у селу, а несрећа се догодила у тренутку непажње - преноси "Ало".

Калуђеровић се пре два дана доводио у везу са повратком у Рад, али је казао да то све зависи од његовог сина који је повређен.

- Нажалост, пре пар дана, доживео сам несрећу са сином. Теже је повређен и чека га озбиљан опоравак. Искључиво од тога зависе моји следећи кораци у каријери. Ако он не буде могао да путује са мном у иностранство, нећу се враћати у Литванију, већ ћу остати са њим у Србји - рекао је Калуђеровић без откривања детаља о каквој несрећи се ради.

Наводно је дечак на неколико минута остао без надзора, а због јаког струјног удара остао је без свести, наводи извор таблоида.

- Лукина бака је била на свега неколико метара од унука, али није успела да га сачува од струје. Није ни слутила да је њен комшија активирао напон нити да постоји икакав ризик по дете које се игра на селу. У једном тренутку се играла са унуком, а већ у другом га је видела на земљи. Када је схватила шта се десило, већ је било касно. Цело село је чуло њене крике - наводи анонимни извор и додаје да је дечак у јако лошем стању превезен у болницу.

- Према последњим сазнањима, лекари се и даље боре за Лукин живот. Породица је очајна и сви се моле Богу да им сачува јединца! Немају снаге да икога криве. Плачу и јецају надајући се да ће агонија коју пролазе ускоро бити готова - рекао је познаник породице Калуђеровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)