СТАНОЈЕВИЋ: Идемо корак по корак

Novosti online

08. 01. 2021. у 12:10

СТАНОЈЕВИЋ: Идемо корак по корак

ФОТО: ФК Партизан

ТРЕНЕР Партизана Александар Станојевић на почетку припрема за пролећни део сезоне пожелео је играчима успешан рад и поручио да ће екипа ка остварењу циљева ићи корак по корак.

Станојевић је прозвао 36 фудбалера, црно-бели ће до 14. јануара тренирати на СЦ Телеоптик, а од 15. до 29. јануара други део припремема одрадиће у турском Белеку.

- Драго ми је да смо опет заједно. Не знам када је у последње време било 10-11 играча из омладинске школе. То је с једне стране лепо, а с друге обавезујуће за вас, за све нас, да знате шта значи носити дрес Партизана. Сви овде треба да знамо шта је Партизан и да осећате захвалност што сте део ове приче - рекао је Станојевић на СЦ Телеоптик.

Станојевић је истакао да је важно да млади играчи схвате шта значи бити део Партизана.

- Хоћу да идемо у том духу, јер је то важније од прављења резултата и побеђивања, да схватите која је ова громада од клуба и да то знате да носите. Не треба да мислимо да ћемо нешто лако достићи, све морамо заједно и нема никаквих алибија. Ми смо Партизан - навео је шеф стручног штаба црно-белих.

Станојевић је додао да играчи морају да буду спремни на јак ритам у наредном периоду.

- Желим вам успешан рад, да прођемо без повреда и да се сачувате у целој овој ситуацији, а на терену ћу вам рећи неке конкретније ствари. Хвала клубу на подршци у овим резултатски тешким временима. Полако, корак по корак и биће то како треба да буде - закључио је Станојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)